wandelroute oldambt

Ontdek wandelroute Oldambt met een gids

Toukomstproject De Landschapswerkplaats voert plannen uit die het Groningse landschap nóg mooier en toegankelijker maken. De Landschapswerkplaats werkt samen met inwoners, overheden en organisaties tien initiatieven uit. Eén van deze initiatieven is Kiek’n en Doun. Dit project verbindt bestaande en nieuwe fiets- en wandelroutes langs plekken die de verhalen en geschiedenis van Groningen vertellen. Het Ommetje Ganzedijk/Hongerige Wolf, de verdonken dorpen route, is onderdeel van één van de routes. In het huidige Oldambt en de Dollard liggen de restanten van een aantal middeleeuwse dorpen onder een dikke laag klei en veen. Een interessante route!

Meedoen met de actie

Samen met het project De Landschapswerkplaats verloten wij ter viering van ons 5-jarig bestaan een wandeling door Ommetje Ganzedijk/Hongerige Wolf. Tijdens deze wandeling word je begeleidt door een gids: de initiatiefnemer van de wandelroute. Hij vertelt het verhaal van het project en van de regio. Na afloop van de wandeling staat er voor jullie en de gids een heerlijke lunch klaar bij Buurthuis Ganzedijk. Meedoen met de actie? Vul hieronder je mailadres in. Wij brengen de winnaars op de hoogte.

Voorwaarden voor deze actie

  • De actie loopt vanaf 15 oktober tot en met 2 december 2024.
  • Iedere Groninger kan meedoen. 
  • We verloten één keer een wandeling met lunch, voor maximaal 2 personen.
  • De wandeling start bij het Buurthuis in Ganzedijk 42 Finsterwolde.
  • We bellen of mailen de winnaars op 3 december 2024 met het goede nieuws.
  • De winnaars kunnen via een reactie op de e-mail doorgeven op welke datum ze graag willen wandelen en of er voor de lunch dieetwensen zijn.  

Aanmelden