Agenda

15 mei 2019

Beoordeling lokale en thematische projecten

Gemeenten in het aardbevingsgebied en de provincie zijn druk bezig om met inwoners, bedrijven en organisaties projecten uit te werken die nog in 2019 kunnen beginnen. Een aantal van deze projecten beoordeelt het bestuur op 15 mei.

Ten Boer

|

Middag

11 juni 2019

Start directeur Siem Jansen

Vanaf deze datum gaat Siem Jansen fulltime aan de slag als directeur voor het Nationaal Programma Groningen, vanuit het voormalige gemeentehuis van Ten Boer, aan de Hendrik Westerstraat 24.

Ten Boer

|

Ochtend

17 juni 2019

Beoordeling lokale en thematische projecten

Gemeenten in het aardbevingsgebied en de provincie zijn druk bezig om met inwoners, bedrijven en organisaties projecten uit te werken die nog in 2019 kunnen beginnen. Een aantal van deze projecten beoordeelt het bestuur op 15 mei, de overige projecten worden beoordeeld op 17 juni.

Ten Boer

|

Middag

Nieuws

Programmakader Nationaal Programma Groningen

Het bestuur heeft vanmiddag gesproken over het programmakader voor het Nationaal Programma Groningen, de voorwaarden waaraan aanvragen moeten voldoen.

Dertien projecten ontvangen bijdrage uit Nationaal Programma Groningen

Van ondersteuning van het dorp, gebiedsontwikkeling en de ontwikkeling van nieuwe leerwerktrajecten tot een innovatief project voor zelfrijdend vervoer.

Meer nieuws